Understödande medlem

Stöd verksamheten inom föreningen Turun Suurtorin keskiaika ry – bli understödande medlem!

Är du intresserad av historia och tradition? Vill du att man även i framtiden arrangerar gratis evenemang med program för hela familjen på Gamla Stortorget? Föreningen Turun Suurtorin keskiaika ry:s understödande medlemskap är ett ypperligt sätt att delta i främjandet av förverkligandet av Gamla Stortårgets Marknaden. De understödande medlemmarna  erhåller många exklusiva förmåner under årets lopp.

Man kan bli understödande medlem som privatperson, familj (inkl. föräldrar och minderåriga barn) samt som företag eller samfund:

UNDERSTÖDANDE MEDLEMSKAP PRIVATPERSON: 20 euro
UNDERSTÖDANDE MEDLEMSKAP FAMILJ: 50 euro
UNDERSTÖDANDE MEDLEMSKAP FÖRETAG ELLER SAMFUND: 100 euro

Hur man blir understödande medlem

Du kan bli understödande medlem av föreningen Turun Suurtorin keskiaika ry genom att fylla i anslutningsblanketten och på så vis garanterar du att man även i framtiden kan arrangera kulturevenemang som är gratis och öppna för alla! Efter att du fyllt i anslutningsblanketten och betalat medlemsavgiften sänder vi dig ett medlemskort för ditt understödande medlemskap. Genom att visa upp kortet kan du njuta av alla förmåner som ditt medlemskap berättigar dig till!

Anslutningsblankett (för närvarande endast på finska)

Förmåner för understödande medlemmar år 2023

Understödande medlemmar för museet Aboa Vetus & Ars Nova är berättigade till en rabatt på 10 % av priset på inträdesbiljetten. Understödande medlemmar får en rabatt på 20 % för alla huvudrätter och produkter från kranen i Restaurangen Teini och Gastropub Löytö. Förmånen är personlig eller per familj ifall det gäller en familj som är en understödande medlem. Vi utökar utbudet på fler förmåner under vårens lopp!

Dessutom får alla understödande medlemmar en rabatt på 20 % på alla officiella försäljningsprodukter hos Det medeltida Åbo och hyra av medeltida dräkt året runt. Man får också gratis varm saft i infopunkt under evenemanget Gamla Stortorgets jul. Under årets lopp arrangeras program för understödande medlemmar.

För att kunna lösa ut dina förmåner som understödande medlem bör du kunna uppvisa ett medlemskort som är i kraft.


Tilläggsuppgifter

Meri Vuohu
förvaltningsdirektör
tfn 040 132 9993
meri@suurtorinkeskiaika.fi