KANNATUSJÄSENET

Tue Turun Suurtorin keskiaika ry:n toimintaa – liity kannatusjäseneksi!

Koetko Vanhan Suurtorin joulun tärkeänä osana joulunodotusta? Kiinnostaako sinua keskiaika, historia tai perinteet? Haluatko, että Turussa järjestetään jatkossakin ohjelmallisia koko perheen ilmaistapahtumia Vanhan Suurtorin historiallisissa puitteissa? Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäsenyys on oiva tapa olla mukana tukemassa Vanhan Suurtorin joulua!

Kannatusjäseneksi voi liittyä jokainen, joka haluaa edesauttaa Vanhan Suurtorin joulun laadukasta järjestämistä. Kannatusjäsenyyden tarkoituksena ei ole pelkkä rahallinen tuki, vaan kannatusjäsenet halutaan tiiviisti mukaan yhdistyksen toimintaan. Kannatusjäsenet saavat vuosittain myös monia rahanarvoisia etuja.

Kannatusjäseniksi voivat liittyä yksityishenkilöt, perheet (sis. vanhemmat ja alaikäiset lapset) sekä yritykset ja yhteisöt:
YKSITYISHENKILÖN KANNATUSJÄSENYYS                          20 euroa
PERHEEN KANNATUSJÄSENYYS                                            50 euroa
YRITYKSEN TAI YHDISTYKSEN KANNATUSJÄSENYYS      100 euroa

Liity Turun Suurtorin keskiaika ry:n kannatusjäseneksi täyttämällä ja allekirjoittamalla virallinen liittymislomake ja varmistat, että kaikille ilmaisia kulttuuritapahtumia toteutetaan myös tulevaisuudessa! Liittymislomakkeen täyttämisen ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen lähetämme sinulle kannatusjäsenkortin, jota näyttämällä pääset nauttimaan jäsenyydestäsi!


Liittymislomake

Kannatusjäsenedut vuonna 2023

Aboa Vetus & Ars Nova -museossa kannatusjäsenet ovat oikeutettuja 10 %:n alennukseen pääsylipun hinnasta. Ravintola Teinissä ja Gastropub Löydössä kannatusjäsenet saavat 20 % alennuksen kaikista pääruoista ja hanatuotteista. Etu on henkilökohtainen ja perhekannatusjäsenillä perhekohtainen.

Lisäksi kannatusjäsenet saavat 20 % alennuksen Keskiajan Turun virallisista myyntituotteista ja keskiaikapuvun vuokrasta ympäri vuoden sekä Vanhan Suurtorin joulussa lämmintä mehua maksutta tapahtuman infopisteestä. Kannatusjäsenille järjestetään vuoden mittaan myös ohjelmaa.

Kannatusjäsenetujen lunastamiseksi tulee näyttää voimassa oleva kannatusjäsenkortti.

Lisätietoja:
Meri Vuohu
hallintojohtaja/myyjävastaava

puh. 040 132 9993
meri@suurtorinkeskiaika.fi