Hae mukaan näyttelijäksi Vanhan Suurtorin Jouluun 2023!

Vanhan Suurtorin joulu -tapahtumassa nähdään tänäkin vuonna markkinoiden perinteinen joulunäytelmä, jonka tuottaa Turun Suurtorin keskiaika ry. Perinteikkyydestään huolimatta näytelmä ei suinkaan ole vuodesta toiseen sama, vaan sijoittuu aina uuteen historialliseen vuoteen ja sen tapahtumiin. Näytelmää on esitetty vuodesta 2013. Tänä vuonna näytelmän ohjaa ja käsikirjoittaa Petra Lähde.

Tänä vuonna Vanhalla Suurtorilla seikkaillaan 1910-luvun alun Turussa. Näytelmä esitetään Turun Suurtorilla jokaisena tapahtumapäivänä (la ja su 25.-26.11, 2.-3.12., 9.-10.12., 16.-17.12.), ja se koostuu kolmesta kohtauksesta (klo 12, klo 13 ja klo 14). Kohtausten välillä tehdään muutamia improvisaatioon perustuvia kohtauksia markkina-alueella.

Joulumarkkinanäytelmään on helppo tulla mukaan, ja koska kohtaukset sekä näytelmän hahmot luodaan mukaillen esiintyjien kykyjä ja harrastuneisuutta, ei ensikertalaisenkaan tarvitse jännittää!

Tarvitset vain lämmintä ylle harjoituskaudelle ja mielellään myös otsalampun pimeneviin iltoihin, sillä vaikka hämärä jo hiipii, harjoittelemme suurimmaksi osaksi ulkona (alkuun myös pari sisäharjoitusta).

Harjoituksia on n. 12 kertaa. Ensimmäinen harjoituskerta järjestetään 5.10.2023.

Mikäli sinulla on kysymyksiä, voit olla yhteydessä Turun Suurtorin joulua tuottavan Turun Suurtorin keskiaika ry:n tuotannollis-taiteelliseen johtajaan Suvi Kotilaiseen, suvi@suurtorinkeskiaika.fi tai näytelmän käsikirjoittaja-ohjaajaan Petra Lähteeseen, petraemilialahde@gmail.com.

Också svensk- eller tvåspråkiga skådespelare upmuntras att participera!

Avaa hakulomake klikkaamalla TÄSTÄ