Talkoohaku Vanhan Suurtorin joulu -tapahtumaan on avattu!

Turun Suurtorin keskiaika ry etsii jälleen innokkaita talkoolaisia Vanhan Suurtorin joulun tapahtumaviikonlopuille 25.–26.11., 2.–3.12., 9.–10.12. ja 16.–17.12.2023.

Vapaaehtoisille on tarjolla monia eri työtehtäviä niin tapahtuman rakentamisesta ja purusta asiakaspalveluun kuin yleisön ohjauksesta ja opastamisesta alueen siistimiseen ja ylläpitoon. Hakijoilta ei edellytetä aiempaa kokemusta tapahtumatyöskentelystä – kaikki talkoolaiset perehdytetään työtehtäviinsä. Pääosassa ovat reipas asenne ja jouluinen mieli!

Talkootyö perustuu vapaaehtoisuuteen, eikä siitä makseta palkkaa. Vanhan Suurtorin joulu -tapahtuman vapaaehtoisena pääset kuitenkin mukaan iloiseen talkooyhteisöön ja virittäytymään joulunajan tunnelmaan! Talkoolaisena sinulla on myös hieno mahdollisuus päästä seuraamaan tapahtuman järjestämistä kulisseista käsin.

Vanhan Suurtorin joulu on koko perheen joulutapahtuma, joka järjestetään Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä joulunalusviikonloppuna 25.–26.11., 2.–3.12., 9.–10.12. ja 16.–17.12.2023.

Vanhan Suurtorin Joulumarkkinat järjestää voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhdistys Turun Suurtorin keskiaika ry.

Talkoolaiseksi pääset hakemaan täyttämällä lomakkeen täällä.