OHJEET MARKKINAKÄVIJÄLLE

A – Joulupukin paja // B – Brinkkalan lava // C – Brinkkalan talo // D – Vanha Raatihuone. Käsidesipisteet on merkitty mustalla käsidesisymbolilla.

Tapahtumapaikka

Vanhan Suurtorin joulua vietetään Turun Vanhalla Suurtorilla neljänä viikonloppuna 25.–26.11., 2.–3.12., 9.–10.12. ja 16.–17.12.2023 klo 11−17. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Vanha Suurtori
20500 Turku

Vanha Suurtori sijaitsee Hämeenkadun, Uudenmaankadun, Nunnankadun sekä Itäisen Rantakadun rajaamalla alueella. Etäisyys Turun kauppatorilta Vanhalle Suurtorille on alle kilometri.

Tapahtuman infopiste on Brinkkalan talon edustalla joulurauhanjulistusparvekkeen vieressä. Infopisteessä myydään lämmintä mehua. Infosta saat myös tarkempaa tietoa ohjelmasta, opastusta ja apua hätätilanteessa.

Alueella kulkeminen

Suosittelemme julkisten kulkuvälineiden käyttöä, sillä Vanhan Suurtorin välittömässä läheisyydessä on vain rajoitetusti parkkipaikkoja.

Lähimmät bussipysäkit ovat Uudenmaankadulla Vanhan Suurtorin tapahtuma-alueen edustalla. Bussiaikataulut löydät täältä.

Tapahtuma-alue on täysin suljettu liikenteeltä markkinoiden aikana. Pyöräily on kielletty, eikä alueelle pääse henkilöautolla.

Kulku on esteetöntä Vanhalle Suurtorille. Brinkkalan sisäpihalla on kulkeminen haastavampaa mukulakivetyksen vuoksi.

Markkinoilla on tyypillisesti paljon kävijöitä, joten muistathan liikkua alueella rauhallisesti ja niin, ettei synny turhaa väentungosta. Voit aina kysyä ohjeita työntekijöiltämme.

Turvallisuus

Kävijöidemme turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää, ja haluamme varmistaa että jokaisella kävijällä on mahdollisuus mukavaan ja turvalliseen vierailuun Vanhan Suurtorin joulussa.

Tapahtuma-alueella on kiertävä ensiapupäivystys.

Markkinat saattavat houkutella taskuvarkaita, joten pidäthän hyvää huolta omaisuudestasi.

WC:t ja jätehuolto

Yleisön käyttöön tarkoitetut käymälät sijaitsevat Brinkkalan sisäpihalla. Inva-wc löytyy Raatihuoneen 1. kerroksesta, johon on esteetön kulku takakautta.

Roska-astioita on eri puolilla tapahtuma-aluetta. Käytäthän niitä, jotta Suurtorin alue säilyy siistinä.

Maksaminen

Käytettävissä olevat maksuvälineet vaihtelevat kauppiaittain, joten on hyvä varautua myös käteismaksuihin. Lähin pankkiautomaatti sijaitsee Aninkaistenkadun ja Eerikinkadun kulmassa noin 250 metrin päässä tapahtuma-alueesta.